понеділок, 11 квітня 2022 р.

Сорок сьомий день повномасштабної війни рф проти України.

 

Микола Лукашук – голова ДОР21:05. Сорок сьомий день повномасштабної війни рф проти України.

В одному з сіл Синельниківського району на кордоні із Запорізькою областю рятувальники розміновують поля, на які ворог випустив касетні міни. Підрозділи ДСНС сьогодні працювали не одну годину, вже знешкодили 150 вибухонебезпечних предметів. Фахівці продовжать роботи завтра. Дякую кожному рятувальнику за надважку працю і за те, що вони захищають українців, ризикуючи власним життям.

Наразі ж ситуація на всіх напрямках – Донецькому, Харківському, Херсонському, Запорізькому – абсолютно контрольована. За повідомленням Генштабу, окупанти не полишають спроб закріпитись на кордонах Херсонщини. А в підрозділах окупантів спостерігаються часті випадки дезертирства.

Також на підльоті до Дніпропетровської області сьогодні було збито ворожий літак, який летів зі сторони Донеччини. Слава нашим військовим, які бережуть небо над Україною!

В цілому на Дніпропетровщині сьогодні був мирний день. Ми під надійним захистом наших Збройних сил. Область продовжує приймати вантажі з гуманітарною допомогою, детальніше розповім трохи згодом. Також зустрічаємо переселенців: станом на цю хвилину на Дніпропетровщині перебуває понад 55 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Більше 20 тисяч жінок і 14 тисяч дітей, з яких понад 3 тисячі вже приступили до дистанційного навчання в закладах освіти Дніпропетровщини. Обласна рада разом з обласною військовою адміністрацією робить все для того, щоб люди були забезпечені дахом над головою, продуктами харчування, медикаментами.

Вірте в Україну і в нашу Перемогу.
Поки ми разом, нам під силу все

Джерело vln.dp.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...