понеділок, 25 квітня 2022 р.

21:10 Шістдесят перша доба спротиву.

 

Микола Лукашук – голова ДОР21:10 Шістдесят перша доба спротиву.

Ворог сьогодні обстріляв територію Зеленодольської громади, минулося без постраждалих. Втім станом на цю хвилину в регіоні все спокійно, російських окупаційних військ в області немає.

Про хороше. Сьогодні прийшли новини стосовного того, що союзники надаватимуть Україні свою підтримку: Британія – бронетехніку, Міноборони США – зенітні комплекси Stinger, ПТРК Javelin та інше обладнання. Окрім цього, у Франції на виборах переміг Еммануель Макрон. Його перемога для нас була дуже важливою, адже він виступає за газове ембарго. Також український Уряд робить все можливе на дипломатичному фронті, щоби нові санкції накривали рф якомога сильніше. Україна бореться і вже перемагає.

Але ти не менш війна триває. Тих цілей, на які розраховували російські окупаційні війська, вони не досягли. Тому зараз намагаються залякати нас ракетами, посіяти паніку серед населення. Втім ворогу це не вдасться.

Вірте в Збройні сили, вірте в Президента, вірте в Україну. Всі разом переможемо.

Джерело Вільногірськ інформаційний

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...