понеділок, 11 квітня 2022 р.

Громади Дніпропетровщини закликають приєднатися до руху «Сади Перемоги»

 

Громади Дніпропетровщини закликають приєднатися до руху «Сади Перемоги»

В Україні запустили рух «Сади Перемоги». Мешканців міст і сіл закликали використовувати будь-які вільні земельні ділянки для вирощування харчових продуктів. Засадити їх овочами, а де можливо – і зерновими. Приєднатися до доброї справи можуть і громади Дніпропетровщини. Про це сповістив перший заступник голови обласної військової адміністрації Володимир Орлов.

«Через бойові дії не всі землі в інших регіонах країни зможуть зайняти посівами. Аби підтримати продовольчу безпеку країни під час війни, запустили всеукраїнську акцію – «Сади Перемоги». Закликаємо долучитися і наші громади. Використовувати для вирощування харчових продуктів присадибні ділянки, покинуті городи», – розповів Володимир Орлов.

До створення власних «Садів Перемоги» можуть приєднатися і містяни, що мають дачу чи город, і мешканці сіл. А ще – переселенці з інших областей.

Про власні здобутки у створенні «Садів Перемоги» можна розповідати на сторінках у соцмережах. Використовувати хештеги: #VictoryGardensUA, #СадиПеремоги, #СадиДляПеремоги, #ГородніВійська.

Громади Дніпропетровщини закликають приєднатися до руху «Сади Перемоги»

Джерело vln.dp.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...