вівторок, 13 вересня 2022 р.

У нашій громаді знову скорбота

 

Сергій Петрович НОСАЧПам’ятаємо…

Перемога дається непросто. Вона дається потом та кров’ю наших військових, їхнім життям.

У нашій громаді знову скорбота: 10 вересня 2022 року внаслідок несумісного із життям поранення на полі бою загинув вільногірець Сергій Петрович НОСАЧ.

Народився Сергій Петрович 27 квітня 1969 року у нашому місті. Після закінчення середньої школи №4 навчався у Вільногірському технікумі. Строкову службу в армії проходив на території Німеччини. За характером був спокійним, виваженим, захоплювався радіосправою. Працював гідромоніторщиком на Вільногірському ГМК, оператором склоформуючих машин у ТОВ «Вільногірське скло».

Сергій Носач був справжнім патріотом України. Захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, брав участь в АТО. Коли розгорнулася активна фаза війни з Росією, 24 лютого 2022 року його призвано Кам’янським РТЦК та СП на військову службу. Був командиром відділення 97 піхотного батальйону однієї з наших військових частин.

Молодший сержант Сергій Петрович Носач загинув як Герой під час мінометного обстрілу з боку ворога поблизу смт Високопілля Бериславського району Херсонської області. Ціною життя таких воїнів, як наш земляк, і Високопілля, і десятки інших населених пунктів нарешті звільнені від ворога.

Ми пишаємося подвигом Сергія Петровича Носача. Висловлюємо щирі співчуття брату та племінницям воїна, всім його друзям і колегам по роботі.

Прощання із загиблим, за попередніми даними, відбудеться у середу, 14 вересня, о 13:00 біля Палацу культури та спорту «Металург» (у разі змін буде додаткове повідомлення). Поховають Сергія Носача на Алеї Слави міського кладовища.
Вічна пам’ять воїну-захиснику, справжньому патріоту України!

 Джерело Вільногірськ інформаційний                           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...