суботу, 16 липня 2022 р.

Коротко і без емоцій.

 

Коротко і без емоцій.

Вчора по Дніпру росіяни випустили шість ракет Х-101. Це сучасний вид зброї: така ракета летить на низькій висоті, що дає можливість обійти ППО. Вона керована, точність удару – 10 метрів, дальність польоту – трохи більше 5 тис км. Одна така смертоносна ракета Х-101 коштує близько 13 млн.$ Тобто на атаку Дніпра окупантами було витрачено $78 млн. І сьогодні ворожі ракети знову були скеровані на Україну з Каспійського моря. За попередньою інформацією, нашими військовими збито три ракети.

Ви бачите, що обстрілів стало більше. Теракт у Вінниці, атака по Дніпру, Нікополю, регулярний ворожий вогонь по Криворізькому, а віднедавна ще і по Синельниківському районам.

Тому я хочу закликати кожного мешканця області – дотримуйтеся правил безпеки. Ніхто не скаже з точністю у 100%, куди прилетить російська ракета. Запам‘ятайте чітко: або укриття, або правило двох стін і подалі від вікон.

Наразі це наше сьогодення. Так, українські військові нас захищають. Але ми теж маємо дбати про себе і про своїх близьких. Самодисципліна і дотримання всіх рекомендацій – саме про це нині має пам’ятати кожен з нас.

Мир – буде, все зруйноване відбудуємо. Зараз загартовується наша нація, яка об‘єдналася навколо спільної мети, навколо Президента, наших захисників і нашої держави. Буде важко, але ми впораємось.

А росіянам ніколи не зрозуміти, що таке справжня свобода. Бо росія – країна-терорист, яка забила останній цвях у свою труну 24 лютого 2022 року.

Джерело Вільногірськ інформаційний           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...