пʼятницю, 22 липня 2022 р.

20:20.Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 149 доба добігає кінця.

 

20:20.Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 149 доба добігає кінця.

Коротко щодо ситуації в області.

Протягом дня окупанти кілька разів обстріляли Велику Костромку у Криворізькому районі: там зруйновано 1 будинок, ще 5 частково пошкоджено. Було перебито лінії електропостачання, нині все відновлено. Люди не постраждали.

В Апостоловому після нічної ворожої атаки пошкоджено 53 приватних і 12 багатоквартирних будинків. Постраждало 8 цивільних громадян, троє з них наразі залишаються в лікарні. Протягом дня повторних обстрілів не зафіксовано.

У Нікополі після нічних обстрілів зруйновано 1 приватний будинок і 3 господарчі споруди. Майже 90 будівель пошкоджено, більше половини з яких – це приватні будинки.

Наразі ситуація в усіх районах Дніпропетровщини контрольована. Російських окупаційних військ в області немає. Тримаємо оборону, допомагаємо державі.

Обстріли, до яких вдається ворог – це тактика терору і залякування мирних громадян. Але наші Збройні сили роблять все, щоб припинити це російське варварство, зупинити ворога і звільнити українську землю. Підтримуємо ЗСУ, Президента і віримо в Перемогу.

Мирного вечора

Джерело Вільногірськ інформаційний           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...