понеділок, 25 липня 2022 р.

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 152 доба добігає кінця.

 

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 152 доба добігає кінця.

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 152 доба добігає кінця.

Протягом дня ворог кілька разів обстріляв Криворізький район – зі ствольної артилерії вдарили по Великій Костромці.

Ворожим вогнем там пошкоджено електротрансформатор, лінію електропередач, частково пошкоджено один будинок і господарчі споруди. На щастя, ніхто не постраждав.

Щодо інших районів області – день минув без надзвичайних ситуацій. Кордони області надійно захищені, жодного окупанта на нашій території немає.

Сьогодні Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що в Україну почали надходити перші німецькі зенітні комплекси Gepard. Вони ефективні проти повітряних цілей, дозволяють виявити їх на відстані до 15 км і ефективно знищувати. Комплекси можуть працювати вдень та вночі, за будь-яких погодних умов.

Також до України прямує більше ракетних систем Himars та дрони Phoenix Ghost. Нашим військовим буде легше бити окупантів.

Ми маємо справу з тотальним злом, зі справжніми терористами. Втім Україна нікому ніколи не віддасть своє. Відвоюємо, відбудуємо, відновимо.

Подяка нашим славетним ЗСУ, які мужньо боронять державу і нищать окупантів. Віримо в Збройні сили, в Президента, в свою країну. Ми сильні, ми згуртовані.

Мирного вечора, Дніпропетровщино.
Ще на один день ближче до Перемоги.

Джерело Вільногірськ інформаційний           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...