понеділок, 18 липня 2022 р.

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 145 доба добігає кінця.

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 145 доба добігає кінця.

Вдень окупанти вдарили по Криворізькому району. Поцілили по полю зі скошеною пшеницею в Зеленодольській громаді. Наслідки – на фото нижче. На щастя, минулося без постраждалих. Обстрілювали окупаційні війська рф і населені пункти Херсонщини, які межують з нашою областю.

Також вдень ворог вдарив по Великомихайлівській та Покровській громадам у Синельниківському районі. Повністю зруйновано одне складське приміщення. Частково ушкоджено три склади, в яких зберігалися 3 тонни зерна, півтори тонни проса та 800 тонн соняшника. В одному з сіл внаслідок влучання ракети поруч з будівлею ліцею в закладі пошкоджено дах і фасад, вибито півсотні вікон.

Під час розбору завалів на промисловому підприємстві, по якому минулого тижня вдарили ворожі ракети Х-101, рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого. Таким чином того дня росіяни вбили чотирьох наших громадян. Ще шістнадцять осіб постраждали.

Напруженою залишається обстановка у Нікопольському районі. Ще вдень там було оголошено повітряну тривогу, яка триває і досі, тому закликаю тамтешніх жителів дотримуватися правил безпеки. Будь ласка, реагуйте на сирени.

В інших районах області ситуація залишається контрольованою. Але пам‘ятаємо про правила безпеки під час сигналу тривоги. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає.

Віримо в наші Збройні сили і в Президента. Нехай вечір та ніч будуть мирними

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 145 доба добігає кінця.

 

Джерело Вільногірськ інформаційний           

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...