суботу, 16 липня 2022 р.

20:05. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 143 доба добігає кінця.

 

20:05. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 143 доба добігає кінця.

20:05. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 143 доба добігає кінця.

Підбиваємо підсумки чергового важкого для Дніпропетровщини дня.

За уточненою інформацією, надвечір сили ППО збили над Дніпропетровщиною та Запоріжжям чотири ворожі ракети Х-101. Всього летіло шість. Подяка українським воїнам, які тримають наше небо!

На жаль, внаслідок нічного обстрілу Нікополя загинуло двоє людей. Ще одна постраждала жінка в лікарні. Через ворожу атаку в місті пошкоджено будівлю школи, ПТУ, аптеки, адміністративну та складську будівлі, автобус, дві легкові автівки, 12 п’ятиповерхівок, 13 приватних будинків.

Вночі окупанти поцілили і по території Марганецької громади: там пошкоджено 9 житлових будинків і електромережі.

Щодо Криворізького району. Протягом дня ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади. Також вгатили по полю пшениці площею 75 га за межами села Мар‘янське, там сталася пожежа. На щастя, без жертв.

Також сьогодні на Дніпропетровщині долітався один ворожий БПЛА. Нічого шастать, розвідувати і коригувати вогонь по нашим містам та селам.

Дніпропетровщина тримає оборону, робимо все для Перемоги. В Україні буде тільки український мир. Віримо в ЗСУ, віримо в Президента, підтримуємо один одного. Разом ми така сила, яка здатна на все.

Мирного вечора, Україно.
Слава нашим героям!

Джерело Вільногірськ інформаційний           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...