неділю, 24 липня 2022 р.

20:00. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 151 доба добігає кінця.

 

20:00. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 151 доба добігає кінця.

20:00. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 151 доба добігає кінця.

Станом на цю хвилину на Дніпропетровщині все спокійно. Протягом дня неодноразово лунав сигнал повітряної тривоги, але минулося без прильотів ворожих ракет і без обстрілів.

За даними військових, оперативна ситуація навколо нашої області, зокрема навколо Криворізького, Синельниківського та Нікопольського районів не змінилася. Регіон надійно укріплений, тому не панікуємо і довіряємо ЗСУ. У ворога наразі немає ані достатніх сил, ані можливостей, щоб увійти на територію Дніпропетровщини. Чорта з два їх сюди пустять наші захисники.

Збройні сили України роблять все можливе, щоб якнайдалі відігнати ворога від кордонів Дніпропетровщини і звільнити тимчасово окуповані області. Ми ж всі розуміємо, для чого було завдано ударів по Антонівському мосту на Херсонщині?..

Але тим не менш я нагадую мешканцям регіону, що не час розслаблятися. Ми маємо справу з нелюдами, загроза ракетних та артилерійських обстрілів зберігається. Тактика російських окупаційних військ – терор з метою тиску на українців і сковування сил наших вийськових. Тому вкотре закликаю всіх реагувати на сигнали повітряної тривоги і не нехтувати правилами безпеки. Або укриття, або правило двох стін і триматися якнайдалі від вікон. Це важливо.

Впевнений, що багато мешканців Нікополя і Нікопольського району мають друзів, родичів, знайомих в Енергодарі та в прилеглих населених пунктах, звідки по території нашої області гатять окупанти. Тому прошу громадян повідомити своїм близьким: вони можуть передавати українській розвідці інформацію про колаборантів, окупантів, розташування ворожих пунктів дислокації, маршрути пересування техніки.
Контактний номер, який опублікувало Головне управління розвідки: (096) 310 11 26. Цей номер прив‘язаний і до месенджерів.

Також нагадую про додаток Дія і чат-бот єВорог, завдяки яким ви також можете повідомляти про пересування ворожої техніки та військ окупантів. Інформація про противника допоможе нашим ЗСУ працювати на випередження.

Після того, як передасте дані – видаляйте фото/відео/листування зі своїх телефонів. Бережіть себе і пам‘ятайте, що всі тимчасово окуповані території України будуть звільнені.

П‘ять місяців звитяжної боротьби українського народу проти окупантів. Війна триває, але закінчиться нашою Перемогою. Віримо в ЗСУ, в Президента, допомагаємо нашим захисникам.

Україна – вільна і суверенна держава!

Джерело Вільногірськ інформаційний           

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...