вівторок, 28 червня 2022 р.

Вільногірська громада знову у скорботі.

 

ДМИТРО ОЛЕГОВИЧ ЮХИМЕЦЬ.

ПАМ’ЯТАЄМО…

Вільногірська громада знову у скорботі. Підступний ворог забирає життя кращих синів Українського народу, цвіт нації. 20 червня 2022 року у боях за Донецьку область загинув наш земляк ДМИТРО ОЛЕГОВИЧ ЮХИМЕЦЬ.

Народився Дмитро Юхимець 10 жовтня 1998 року у м. Вільногірськ, навчався у загальноосвітній школі №4.

Після школи здобув професію електромонтера  з ремонту та обслуговування електроустаткування у Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти. Виробничу практику проходив у ТОВ «Склянний Альянс». Характеризувався педагогами і наставниками як працелюбний, позитивний, активний юнак. Займався спортом, захоплювався комп’ютерами, був завзятим автолюбителем.

Як добропорядний і гідний громадянин своє держави, у 2019 році Дмитро пройшов строкову службу у лавах ЗСУ (військово-морський флот).

Під час розгортання активної фази війни 03 червня 2022 року відділом Кам’янського РТЦК та СП Дніпропетровської області його призвано на військову службу. На фронті був навідником однієї із штурмових частин.

Вірний військовій присязі, 20 червня Дмитро героїчно загинув на полі бою, захищаючи наші життя, цілісність і незалежність України.

У Героя залишились мати, батько і два брати. Щирі співчуття їм, всім близьким і друзям загиблого воїна.

Прощання з Дмитром Олеговичем Юхимцем відбудеться 29 червня орієнтовно о 12:00 біля Палацу культури та спорту «Металург». Поховають Захисника на Алеї Слави міського кладовища.

Низький уклін Дмитрові за мужність і звитягу. Вічна слава Герою!
Смерть ворогам!

Джерело Вільногірськ інформаційний

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...