четвер, 30 червня 2022 р.

20:45. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 127 доба добігає кінця.

 

20:45. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 127 доба добігає кінця.

Внаслідок ворожих атак по Зеленодольську і Великій Костромці, які сталися сьогодні рано вранці, в населених пунктах зруйновано складське приміщення, понад півтора десятки одиниць сільськогосподарської техніки, нежитлову будівлю в дачному товаристві, п‘ять вуликів. Окрім цього, пошкоджено три будівлі, серед яких приміщення сільського клубу, і лінію електропередач. На щастя, минулося без постраждалих.

В інших районах Дніпропетровщини день минув мирно.

Тільки вдумайтеся: окупанти гатять по складам з пшеницею і по українським вуликам. Вочевидь, ідентифікують їх як ту саму біологічну зброю і біолабораторії. Але якщо серйозно – це просто терор. Терор мирного населення, цілеспрямовані спроби знищення, військові злочини. За які понести відповідальність має кожен російський окупант. Вірю, що ніхто з них не сховається від правосуддя.

ЗСУ обов’язково зроблять свою справу до кінця – виженуть всіх загарбників з української землі. Ворогу краще забратися геть з України якнайшвидше.

127 діб звитяжної боротьби. Пам‘ятайте, що кожен день наближує нас до нашої Перемоги. За нами правда. Віримо в Збройні сили і в Президента.

Мирного вечора.
Слава Україні!

20:45. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 127 доба добігає кінця.

Джерело Вільногірськ інформаційний      

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...