понеділок, 16 травня 2022 р.

Гірка звістка надійшла у нашу міську територіальну громаду

 

Гірка звістка надійшла у нашу міську територіальну громаду: у боях за Україну загинув командир взводу механізованого батальйону однієї з наших військових частин, старший лейтенант ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ СУЛИМА.Шановна громадо!

Гірка звістка надійшла у нашу міську територіальну громаду: у боях за Україну загинув командир взводу механізованого батальйону однієї з наших військових частин, старший лейтенант ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ СУЛИМА.

Олег Сулима народився 04 лютого 1964 року. Навчався у Вільногірській середній школі №4. Отримав вищу освіту в Харківському танковому училищі за спеціальністю «Інженер з експлуатації броньованої техніки».

З 1983 по 1990 рік перебував на службі у Збройних силах України в якості кадрового офіцера.

Виробничу діяльність розпочав у 1990 році слюсарем кооператива «ПАРК».
З 2000 по 2008 рік працював слюсарем та печовим з переробки титановмісних та рідкоземельних матеріалів на Вільногірському державному гірничо-металургійному комбінаті.

З 2008 року Олег Олександрович працював у сфері надання житлово-комунальних послуг. Останнє місце роботи – машиніст насосних установок служби зовнішнього водопроводу та каналізаційних мереж КП «Жилсервіс» Вільногірської міської ради.

У трудовому колективі зарекомендував себе з позитивної сторони, користувався повагою колег по роботі. Свої обов’язки виконував кваліфіковано і якісно, адже йому завжди було притаманне високе почуття відповідальності за доручену справу.   
Загальний стаж роботи нашого земляка становить 35 років.

24 лютого 2022 року розпочалась активна фаза війни. 02 березня 2022 року Олег Олександрович Сулима був призваний до лав ЗСУ. 10 травня - убитий росіянами у Донецькій області поблизу Мар’їнки під час артилерійського обстрілу.

Вся наша громада висловлює щирі співчуття дружині загиблого Галині Іванівні, сину Ярославу, всім близьким, рідним, друзям, колегам по роботі.

Прощання із загиблим відбудеться сьогодні, 16 травня, біля Палацу культури та спорту "Металург" о 13:00. Поховають Героя на Алеї Слави міського цвинтаря.

Велика вдячність Олегові Сулимі за звитягу і мужність, проявлені у боях, за вірну службу Батьківщині.
Світла пам’ять і вічна слава Герою!

Джерело Вільногірськ інформаційний

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...