четвер, 21 квітня 2022 р.

П'ятдесят сьомий день боротьби України за свою свободу і своє майбутнє добігає кінця.

 

П'ятдесят сьомий день боротьби України за свою свободу і своє майбутнє добігає кінця.20:05. П'ятдесят сьомий день боротьби України за свою свободу і своє майбутнє добігає кінця.

Надвечір по Новомосковському району було завдано трьох ракетних ударів. Ушкоджено залізничну інфраструктуру, залізничне полотно і контактні мережі розбито. Маємо двох постраждалих.

Також сьогодні до Дніпропетровщини мали евакуювати людей з окупованих Нововоронцовської та Високопільської громад, що знаходяться на Херсонщині на межі з нашою областю. Росіяни домовленостей не дотрималися, машини не пропустили. «Угоди з росією не варті й паперу, на якому вони підписані». Цим словам німецького філософа Едварда Гартмана вже понад 130 років. Але, як бачимо, вони актуальні й досі.

Честь, гідність, людяність - поняття, які окупаційній армії та уряду рф не відомі.
Сьогодні Ірина Верещук закликала росіян надати терміновий гуманітарний коридор з маріупольського комбінату «Азовсталь», де перебуває близько тисячі цивільних та півтисячі поранених військових. Натомість що ми почули від президента рф під час сьогоднішньої зустрічі з міністром оборони? «Заблокувати промислову зону «Азовсталі» так, щоб муха не пролетіла». Ці слова має почути, зрозуміти і запам'ятати весь цивілізований світ. Країна-агресор повинна стати вигнанцем назавжди.

Я вірю в Україну.
Вірю в Збройні сили, вірю в Президента.
І я певен, що наша Перемога вже близько.

Джерело Вільногірськ інформаційний

Немає коментарів:

Дописати коментар

12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.

  12.09.2023. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30. Вчора надвечір ворог ще раз вдарив артилерією по Нікополю. Поцілили п...